​VVS-arbejde​ til privat og erhverv

Brdr. Fuglsang VVS klarer alt inden for VVS og blikarbejde til såvel private kunder som til virksomheder, boligselskaber, institutioner og andre erhvervskunder.

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor vores bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet uanset opgavens omfang.

Alle typer opgaver

Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes eller etageejendommens VVS optimeres, så er vi klar til opgaven.

Brdr. Fuglsang VVS håndterer alt fra det simple til det avancerede. Vi gør det til tiden og altid til din tilfredshed. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer med vores faste serviceaftaler.​

​Stor erfaring og kompetent rådgivning

Vi har mange års erfaring i branchen og giver gode råd og en samlet pris på arbejdet, inden vi går i gang. Med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret et grundigt arbejde i højeste kvalitet, hvor der altid bliver lagt vægt på dine og ejendommens individuelle behov.

Kontakt os på telefon 44 68 72 00, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave, har et akut VVS-problem, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave.​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.