​VVS-arbejde​ til privat og erhverv

Brdr. Fuglsang VVS klarer alt inden for VVS og blikarbejde til såvel private kunder som til virksomheder, boligselskaber, institutioner og andre erhvervskunder.

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor vores bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet uanset opgavens omfang.

Alle typer opgaver

Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes eller etageejendommens VVS optimeres, så er vi klar til opgaven.

Brdr. Fuglsang VVS håndterer alt fra det simple til det avancerede. Vi gør det til tiden og altid til din tilfredshed. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer med vores faste serviceaftaler.​

​Stor erfaring og kompetent rådgivning

Vi har mange års erfaring i branchen og giver gode råd og en samlet pris på arbejdet, inden vi går i gang. Med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret et grundigt arbejde i højeste kvalitet, hvor der altid bliver lagt vægt på dine og ejendommens individuelle behov.

Kontakt os på telefon 44 68 72 00, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave, har et akut VVS-problem, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave.​

Udtalelser fra vores kunder

"God service"

God, behagelig og informerende service.

Ida Hansen

"Arlig eftersyn"

venlig og snaksalig servicemedarbejder der gik professionel til opgaven

Kurt Mikkelsen

"Fantastisk god oplevelse fra start til slut"

Fantastisk god oplevelse fra første opringning til færdigt arbejde. Tider og aftaler blev overholdt, og efterfølgende blev der fulgt op på tilfredsheden telefonisk.

Jacob Christensen

"Nyt gasfyr + diverse"

Godt udført arbejde og behagelige folk.

Gunnar Milsted

"Super effektive"

Super effektive, god dialog undervejs og til tiden.

Lars E. Christiansen

"Rep. Af gasfyr"

Gasfyret print stod af pga. Lyn, montør kom til tiden og var som vanlig velforberedt kompetent og hurtig

Claes Torp Rasmussen

Om firmaet

Brdr. Fuglsang VVS er et mellemstort VVS-firma i Ballerup, og vi udfører såvel store som små VVS-opgaver for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København.

Kontakt os

BRDR. FUGLSANG VVS A/S

CVR: 27283349

Telefon: 44 68 72 00

Vagttelefon: 28 40 44 68 / 28 40 44 67

E-mail: kontor@fuglsangvvs.dk