- Medlem af Håndværkergaranti​

- Udfører små og store opgaver​

- Går ikke på kompromis med kvalitet​

bosch_2     forbrugsforening-logo

kontakt Telefon: 44 68 72 00

​VVS-arbejde​ til privat og erhverv

Brdr. Fuglsang VVS klarer alt inden for VVS og blikarbejde til såvel private kunder som til virksomheder, boligselskaber, institutioner og andre erhvervskunder.

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor vores bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet uanset opgavens omfang.

Alle typer opgaver

Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes eller etageejendommens VVS optimeres, så er vi klar til opgaven.

Brdr. Fuglsang VVS håndterer alt fra det simple til det avancerede. Vi gør det til tiden og altid til din tilfredshed. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer med vores faste serviceaftaler.​

​Stor erfaring og kompetent rådgivning

Vi har mange års erfaring i branchen og giver gode råd og en samlet pris på arbejdet, inden vi går i gang. Med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret et grundigt arbejde i højeste kvalitet, hvor der altid bliver lagt vægt på dine og ejendommens individuelle behov.

Kontakt os på telefon 44 68 72 00, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave, har et akut VVS-problem, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave.​

​"Som altid god service og god rådgivning. Har fungeret godt for os i 25 år nu"

- Steen Læssøe

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 303 anmeldelser på​ Anmeld Håndværker

​Firmaoplysninger

​Brdr. Fuglsang VVS

CVR: 27283349

Kontaktoplysninger

​Find vej