Gasfyr og gaskedel monteres og serviceres​

​Er du på udkig efter et firma, der kan installere og servicere din gaskedel og dit gasfyr, og bor du i Nordsjælland, Midtsjælland eller i Storkøbenhavn? Så skal du bare kontakte os hos Brdr. Fuglsang VVS i Ballerup.

Vi har mange års erfaring i VVS- og gasarbejde, og vi monterer og installerer din nye gaskedel eller gasfyr med stort fokus på kvalitet. 

Alle vores medarbejdere kommer løbende på kursus, og de er dermed altid opdaterede omkring det seneste nye på området.

Gaskedel - opnå store besparelser

Vores primære eller større samarbejdspartnere inden for gaskedel og gasfyr er Bosch, Vaillant og Milton, som  udbyder fyr og kedler til naturgas. 

Naturgas er både bedre for miljøet og for din varmeregning, og med et fyr på naturgas kan du derfor på sigt opnå store besparelser på din varmeregning, alt afhængigt af din nuværende varmeinstallation og din boligs stand.

Vi har nu monteret Bosch, Vaillant og Milton gaskedeler I over 20 år, og har I flere år i træk været det firma, som har monteret flest Bosch naturgaskedler i Danmark. Derfor mener vi, at vi er et af de firmaer, som har den største ekspertise i montering af gasfyr.

Du får hele pakken med et gasfyr

Hos Brdr. Fuglsang VVS kan du uden beregning få en fast pris uden ekstra udgifter på installation af naturgas. 

Vores montør giver selvfølgelig også en grundig instruktion og vejledning i brugen af din nye gaskedel eller gasfyr efter færdiggjort installation.

Få løbende service og døgnservice

Foruden montering og installation tilbyder vi også løbende service på dit gasfyr, så du altid kan være helt sikker på, at det fungerer, som det skal. 

Vi kan både tilbyde serviceeftersyn samt akut døgnservice, hvis der opstår et akut problem med din gaskedel.

​Ring til os på telefon 44 68 72 00 eller send en e-mail til kontor@fuglsangvvs.dk, hvis du har brug for installation og service på dit gasfyr eller din gaskedel.

HER SES NOGLE PRISEKSEMPLER PÅ GASFYR OG GASKEDEL IFØLGE HMN STANDARD:

​Installation af Bosch Condens 5000 14-5 inkl. varmtvandsbeholder, klimaanlæg, lodret eller vandret aftræk, bortskaffelse af gl. fyr. 

Pris inkl. moms:  fra kr. 21.995,00

Installation af Bosch Europur unit ZBS 14/150-3 med varmtvandsbeholder, klimaanlæg, lodret eller vandret aftræk, bortskaffelse af gl. fyr.

Pris inkl. moms:  fra kr. ​

​Installation af Bosch kombi kedel inkl. klimaanlæg, lodret eller vandretaftræk, bortskaffelse af gl. fyr.

Pris inkl. moms: fra kr. 22.995,00​

Installation af Bosch Condens 9000 IW20 inkl. Varmtvandsbeholder, Klimaanlæg lodret eller vandret aftræk bortskaffelse af gl. fyr.

Pris inkl. moms: fra kr. 

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
 
Har du badekar eller spabad? *

 
Upload *
 

1-2 billeder af din nuværende installation taget lidt på afstand.
1 billede af aftrækket / skorsten.

Upload *
 
Upload *
 
Upload *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.