Varmepumper – montering og service af varmepumper

Vi er eksperter i miljøvenlige varmepumpeløsninger

​Leder du efter en ekspert i montering og service af varmepumper? Så kan vi hjælpe dig med en miljøvenlig og økonomisk varmepumpeløsning. Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi stor indsigt i luft til luft-varmepumper og luft til vand-varmepumper. Vi servicerer kunder i blandt andet Herlev, Ballerup, Nordsjælland og mange andre steder.

Hvad koster service af varmepumper?

Vores priser for service af varmepumper afhænger af den aktuelle installation. Ved service på varmepumpe gennemgår vi mekaniske dele, rør og filtre. Desuden efterprøver vi tæthed og varmeevne. Afslutningsvist genopfylder vi kølemiddel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på service eller montering af en varmepumpe. 

Vælg mellem mærker såsom Bosch, Kronoterm og DVI

Vi tilbyder alle former for montering af varmepumpe som for eksempel luft til luft og luft til vand. Der er forskellige fordele og ulemper ved alle typer, men vi tilbyder råd og vejledning.

Vores foretrukne mærker er Bosch, Kronoterm og det danskproducerede mærke DVI. Mange vælger DVI på grund af det flotte design, der nærmest ligner en skulptur. Andre foretrækker Kronoterm, som er den mest strøgsvage på markedet.

En luft til luft-varmepumpe​ er velegnet som alternativ til elvarme i for eksempel tilbygninger, sommerhuse og mindre helårshuse. Den er relativ enkel at installere, men den kan kun opvarme rum. Fordelen er, at den kan udlede både varme og kulde, og at den samtidig fjerner fugt og støv fra luften i rummet.

Hvis du allerede har et dyrt og CO2-udledende olie- eller gasfyr og overvejer installation af varmepumpe, så er en luft til vand-varmpumpe et godt alternativ. Den kan opvarme både rum og brugsvand og kan dermed erstatte det gamle fyr.

Uanset om du vælger luft til luft eller luft til vand, så er varmepumpen mekanisk og skal vedligeholdes. Samtidig kan der være behov for genopfyldning af kølemiddel. Derfor tilbyder vi naturligvis service af varmepumper. 

Udtalelser fra vores kunder

"God service"

God, behagelig og informerende service.

Ida Hansen

"Arlig eftersyn"

venlig og snaksalig servicemedarbejder der gik professionel til opgaven

Kurt Mikkelsen

"Fantastisk god oplevelse fra start til slut"

Fantastisk god oplevelse fra første opringning til færdigt arbejde. Tider og aftaler blev overholdt, og efterfølgende blev der fulgt op på tilfredsheden telefonisk.

Jacob Christensen

"Nyt gasfyr + diverse"

Godt udført arbejde og behagelige folk.

Gunnar Milsted

"Super effektive"

Super effektive, god dialog undervejs og til tiden.

Lars E. Christiansen

"Rep. Af gasfyr"

Gasfyret print stod af pga. Lyn, montør kom til tiden og var som vanlig velforberedt kompetent og hurtig

Claes Torp Rasmussen

Om firmaet

Brdr. Fuglsang VVS er et mellemstort VVS-firma i Ballerup, og vi udfører såvel store som små VVS-opgaver for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København.

Kontakt os

BRDR. FUGLSANG VVS A/S

CVR: 27283349

Telefon: 44 68 72 00

Vagttelefon: 28 40 44 68 / 28 40 44 67

E-mail: kontor@fuglsangvvs.dk