​Gasservice:

Serviceafdelingen hos Brdr. Fuglsang VVS i Ballerup udgør en vigtig rolle, og vi ønsker at være din garanti for en gasservice, der er helt i top.

Alt arbejde med gas kræver en autoriseret fagmand, og med vores erfaring får du ikke en bedre gasservice. Vi er specialister i både tilslutning af gaskomfurer, installation og servicering af naturgaskedler.

Med mange faste servicekunder, og en stor geografisk dækning, er vi blandt de førende på feltet. Vi udfører gasservice for kunder i hele Nordsjælland og København.

Vi skræddersyer en aftale efter vores kunders behov

Vi tilbyder serviceaftaler alt efter kundernes behov. Vi gennemfører de påkrævede serviceeftersyn og skræddersyr en aftale, således at du er sikret, at alle behov er dækket efter gasservice.

Ved gasinstallationer kan vi eksempelvis tilbyde årlig gasservice, hvor vi foretager justering, rensning og udskiftning af eventuelt defekte dele samt udfører økonomi- og forbrændingsprøver.

Vi udfører faste serviceaftaler for private, boligselskaber og virksomheder.​ Øvrige specielaftaler vedrørende gasservice kan naturligvis laves efter aftale. Ring eventuelt for priser på store anlæg.

Priser og vagtordning for gasservice

  • Vagtordning udføres fra den 1. oktober til og med den 30. april
  • Udkørsel og fejlfinding på gaskedler fra kl. 08.00 til 20.00 alle dage
  • Telefonservice og fejlfinding fra kl. 20.00 til 22.00 alle dage

Uden for dette tidsrum vil der blive faktureret som normalt døgnudkald.​

Download vores quickguide ved at trykke på billedet​

Vi tilbyder tre forskellige serviceabonnementer, som vist herunder. Alle priser er inklusive moms og gælder kun for gaskedler under 35 KW. Abonnementerne på gasservice tegnes for minimum to år af gangen.

Ved B- og C-abonnement er det kun gaskedlen, som der er dækket af abonnementet og ikke varmtvandsbeholderen. Altså dækker vores gasservice alt inden for det hvide kabinet på gaskedlen.

Dog er udefra kommende fejl ikke dækket inden for vores Gasservice. Det er for eksempel lynnedslag, fejlstrøm i ejendom, vandindtrængen fra eksempelvis utæt tag/inddækningsrør og så videre. Ved kombi-/gennemstrømskedler er brugsvandsveksleren heller ikke dækket.

Kontakt os på telefon 44 68 72 00 eller e-mail kontor@fuglsangvvs.dk for nærmere aftale vedrørende gasservice.

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
 
Har du badekar eller spabad? *

 
Upload *
 

1-2 billeder af din nuværende installation taget lidt på afstand.
1 billede af aftrækket / skorsten.

Upload *
 
Upload *
 
Upload *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.