​Gasservice:

Serviceafdelingen hos Brdr. Fuglsang VVS i Ballerup udgør en vigtig rolle, og vi ønsker at være din garanti for en gasservice, der er helt i top.

Alt arbejde med gas kræver en autoriseret fagmand, og med vores erfaring får du ikke en bedre gasservice. Vi er specialister i både tilslutning af gaskomfurer, installation og servicering af naturgaskedler.

Med mange faste servicekunder, og en stor geografisk dækning, er vi blandt de førende på feltet. Vi udfører gasservice for kunder i hele Nordsjælland og København.

Vi skræddersyer en aftale efter vores kunders behov

Vi tilbyder serviceaftaler alt efter kundernes behov. Vi gennemfører de påkrævede serviceeftersyn og skræddersyr en aftale, således at du er sikret, at alle behov er dækket efter gasservice.

Ved gasinstallationer kan vi eksempelvis tilbyde årlig gasservice, hvor vi foretager justering, rensning og udskiftning af eventuelt defekte dele samt udfører økonomi- og forbrændingsprøver.

Vi udfører faste serviceaftaler for private, boligselskaber og virksomheder.​ Øvrige specielaftaler vedrørende gasservice kan naturligvis laves efter aftale. Ring eventuelt for priser på store anlæg.

Priser og vagtordning for gasservice

  • Vagtordning udføres fra den 1. oktober til og med den 30. april
  • Udkørsel og fejlfinding på gaskedler fra kl. 08.00 til 20.00 alle dage
  • Telefonservice og fejlfinding fra kl. 20.00 til 22.00 alle dage

Uden for dette tidsrum vil der blive faktureret som normalt døgnudkald.​

Download vores quickguide ved at trykke på billedet​

Vi tilbyder tre forskellige serviceabonnementer, som vist herunder. Alle priser er inklusive moms og gælder kun for gaskedler under 35 KW. Abonnementerne på gasservice tegnes for minimum to år af gangen.

Ved B- og C-abonnement er det kun gaskedlen, som der er dækket af abonnementet og ikke varmtvandsbeholderen. Altså dækker vores gasservice alt inden for det hvide kabinet på gaskedlen.

Dog er udefra kommende fejl ikke dækket inden for vores Gasservice. Det er for eksempel lynnedslag, fejlstrøm i ejendom, vandindtrængen fra eksempelvis utæt tag/inddækningsrør og så videre. Ved kombi-/gennemstrømskedler er brugsvandsveksleren heller ikke dækket.

Kontakt os på telefon 44 68 72 00 eller e-mail kontor@fuglsangvvs.dk for nærmere aftale vedrørende gasservice.

Udtalelser fra vores kunder

"God service"

God, behagelig og informerende service.

Ida Hansen

"Arlig eftersyn"

venlig og snaksalig servicemedarbejder der gik professionel til opgaven

Kurt Mikkelsen

"Fantastisk god oplevelse fra start til slut"

Fantastisk god oplevelse fra første opringning til færdigt arbejde. Tider og aftaler blev overholdt, og efterfølgende blev der fulgt op på tilfredsheden telefonisk.

Jacob Christensen

"Nyt gasfyr + diverse"

Godt udført arbejde og behagelige folk.

Gunnar Milsted

"Super effektive"

Super effektive, god dialog undervejs og til tiden.

Lars E. Christiansen

"Rep. Af gasfyr"

Gasfyret print stod af pga. Lyn, montør kom til tiden og var som vanlig velforberedt kompetent og hurtig

Claes Torp Rasmussen

Om firmaet

Brdr. Fuglsang VVS er et mellemstort VVS-firma i Ballerup, og vi udfører såvel store som små VVS-opgaver for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København.

Kontakt os

BRDR. FUGLSANG VVS A/S

CVR: 27283349

Telefon: 44 68 72 00

Vagttelefon: 28 40 44 68 / 28 40 44 67

E-mail: kontor@fuglsangvvs.dk