​VVS til badeværelset

Brdr. Fuglsang VVS udfører alle typer VVS-opgaver på badeværelset, hvad enten der blot er tale om installering af et nyt UNI-drain eller der er tale om den helt store renovering af det gamle badeværelse.

Vi står for det hele

I badeværelset møder VVS-faget sine ypperste udfordringer. Her skal resultatet være designmæssigt i top, behageligt og rengøringsvenligt.

Vi er uddannelses- og inspirationsmæssigt i front, og sørger gerne for den totale koordinering af din opgave med skitsetegninger, murer, tømrer, elinstallatør m.m. Med en totalløsning har vi det fulde ansvar, og du har kun én kontaktperson at skulle "holde styr på" gennem hele processen, og derfor også kun én regning i den sidste ende.​

De bedste produkter på markedet

Vi anvender udelukkende markedets bedste produkter og holder fokus på en høj kvalitet til den rette pris, hvor der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden ved montering og installation i dit hjem. Det er din garanti på et ordentligt og korrekt arbejde.

Er du i tvivl om, hvilke produkter der er bedst egnede til lige præcis dit badeværelse, eller mangler du inspiration til den helt perfekte planløsning, så tag os med på råd. Vores mangeårige erfaring inden for renovering af badeværelser har givet os stor viden og høj ekspertise, hvorfor vi kan yde en kompetent og professionel rådgivning og vejledning.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44 68 72 00, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave, eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre om dit projekt.

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.