​Udskift din gamle gaskedel og opnå en optimal varmeøkonomi

Har du en gaskedel af ældre dato, kan det ofte betale sig at skifte den ud med en ny model. Det skyldes ikke mindst, at der i dag stilles høje krav til en gaskedels energiforbrug, nyttevirkning og miljøbelastning. Derfor vil en udskiftning af din gaskedel i langt de fleste tilfælde være en fordel for miljøet, mens du får mulighed for at spare på din varmeregning.

Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi en omfattende ekspertise indenfor installation og service af gaskedler. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en grundig gennemgang af dit nuværende varmesystem og rådgive dig om, hvordan du kan optimere din varmeøkonomi. Vi sørger også altid for en autoriseret opsætning af din nye gas kedel og bortskaffelse af den gamle til den aftalte tid og pris.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvilke fordele du får med en EuroPur gaskedel fra Bosch
  • Hvilke fordele du får med en TopLine gaskedel fra Milton

Har du spørgsmål om valg af ny gaskedel, eller vil du have et uforpligtende tilbud på opsætning af en ny gaskedel, så står vi gerne til rådighed. Send blot din forespørgsel via kontaktformularen her på siden eller ring til os på 44 68 72 00.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

EuroPur gaskedel fra Bosch – et bæredygtigt valg

Vil du have en gaskedel, der er konstrueret ud fra markedets højeste kvalitetsstandarder, er den kondenserende EuroPur gaskedel fra Bosch et godt valg. Her får du et driftsikkert gasfyr med en nyttevirkning på helt op til 109 procent, mens gaskedlens konstruktion reelt bidrager til en mindre CO2 udledning. Dertil har gaskedlen et lavt støjniveau, et stilrent design og et brugervenligt interface.​

Med andre ord er innovation og grøn teknologi i højsædet, hvis du vælger en EuroPur gaskedel fra Bosch. Det er netop disse kvaliteter, som er årsag til, at vi hos Brdr. Fuglsang VVS har specialiseret os i installation af Bosch naturgas kedler. For eksempel installerer vi til en fast pris på blot kr. 35.500 en EuroPur 14-3 E gaskedel inkl. varmtvandsbeholder, klimaanlæg og lodret eller vandret aftræk.

TopLine gaskedel fra Milton – støjsvag komfort

Hos Brdr. Fuglsang VVS monterer vi også Milton TopLine gaskedler, som kvalitetsmæssigt er fuldt ud på linje med gas kedler fra Bosch. Blandt andet kan vi installere en ny TopLine 15-25 gaskedel inklusiv klimaanlæg og vandret eller lodret aftræk for kr. 38.500. Monteringen foregår altid på det aftalte tidspunkt, og vi rydder naturligvis op efter os og sørger for bortskafning af din gamle gaskedel.

Med din nye Milton TopLine gaskedel får du mange fordele. Blandt installatører er den kendt som en førsteklasses kondenserende gaskedel, der yder en utrolig høj varmtvands- og varmekomfort. Dertil er gas kedlen blandt de mest støjsvage på markedet, og den er udstyret med energibesparende teknologi, der sikrer dig et lavt el- og varmeforbrug.

Skal vi montere din nye gaskedel?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en ny gaskedel, eller vil du tegne et abonnement på gasservice? Så kontakt os via telefon 44 68 72 00 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Kontakt osgerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.