​Store fordele ved at tegne et abonnement på gaskedel service

Naturgas er en populær opvarmningskilde med mange økonomiske og miljømæssige fordele. Ikke alene udleder en moderne energibesparende gaskedel væsentligt mindre CO2 end et tilsvarende oliefyr, prisen på naturgas ligger også som udgangspunkt en del lavere end olie. For at få det optimale udbytte af en gaskedel er det imidlertid vigtigt, at du sørger for den nødvendige service og de anbefalede eftersyn.

Uanset hvilken type gaskedel, du har, tilbyder vi en hurtig og professionel service hos Brdr. Fuglsang VVS, når behovet opstår. Vi har en af Sjællands førende serviceafdelinger med seks servicevogne og et erfarent mandskab, som kører ud alle døgnets 24 timer i hele fyringssæsonen fra den 1. oktober til den 30. april.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvilke gaskedel serviceaftaler vi tilbyder hos Brdr. Fuglsang VVS
  1. Hvilke opgaver vi udfører ved eftersyn og service af din gaskedel

Kontakt os på telefon 44 68 72 00, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gaskedel service.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Skræddersyede abonnementer på gaskedel service​

Hos Brdr. Fuglsang VVS udvikler vi hele tiden vores tilbud om gaskedel service for at tilpasse os vores kunders behov. Derfor skræddersyr vi gerne særlige serviceaftaler til større gasanlæg, mens vores standard serviceabonnementer giver dig mulighed for at vælge en gaskedel serviceaftale, der matcher dine behov og din økonomi.

Vil du have maksimal frihed, og har du luft i økonomien til uventede udgifter til udskiftning af reservedele og ved driftsstop, er aftale A det rette valg. Her får du blot de almindelige eftersyn, mens øvrige ydelser kan tilkøbes.

Vil du i stedet have den sikkerhed, som mulighed for frie udkald giver, skal du vælge aftale B, hvor reservedele skal tilkøbes eller C, hvor alt er inkluderet.

Læs mere og se priser på vores gaskedel serviceaftaler under ’Gasservice’ i topmenuen.​

Gaskedel service sikrer dig en sund varmeøkonomi

Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi fokus på kvalitet i opgaveløsningen uanset, om vi skal udføre et eftersyn af din gaskedel, eller bliver kaldt ud til en akut serviceopgave. Dertil tilbyder vi en grundig gennemgang af hele dit varmesystem med henblik på at sikre en sund varmeøkonomi. Det er din garanti for, at du altid får den optimale service af din gaskedel hos os.

Har du en gaskedel med lukket forbrændingskammer, skal du altid sørge for et eftersyn hvert tredje år. Ved kondenserende gaskedler eller gaskedler med åbent forbrændingskammer, kan du nøjes med et eftersyn hvert andet år. Ved eftersyn og service af din gaskedel foretager vi en rensning, justering og udskiftning af defekte dele, så du har den bedst mulige sikring mod uheld og driftsstop.

Kontakt os for et tilbud på gaskedel service

Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi mange års erfaring med montering, eftersyn og service af gaskedler. Vi gør en dyd ud af altid at udføre den konkrete opgave til den aftalte tid og en favorabel pris.

Ring til os på 44 68 72 00 og få et uforpligtende tilbud på gaskedel service.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Udtalelser fra vores kunder

"God service"

God, behagelig og informerende service.

Ida Hansen

"Arlig eftersyn"

venlig og snaksalig servicemedarbejder der gik professionel til opgaven

Kurt Mikkelsen

"Fantastisk god oplevelse fra start til slut"

Fantastisk god oplevelse fra første opringning til færdigt arbejde. Tider og aftaler blev overholdt, og efterfølgende blev der fulgt op på tilfredsheden telefonisk.

Jacob Christensen

"Nyt gasfyr + diverse"

Godt udført arbejde og behagelige folk.

Gunnar Milsted

"Super effektive"

Super effektive, god dialog undervejs og til tiden.

Lars E. Christiansen

"Rep. Af gasfyr"

Gasfyret print stod af pga. Lyn, montør kom til tiden og var som vanlig velforberedt kompetent og hurtig

Claes Torp Rasmussen

Om firmaet

Brdr. Fuglsang VVS er et mellemstort VVS-firma i Ballerup, og vi udfører såvel store som små VVS-opgaver for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København.

Kontakt os

BRDR. FUGLSANG VVS A/S

CVR: 27283349

Telefon: 44 68 72 00

Vagttelefon: 28 40 44 68 / 28 40 44 67

E-mail: kontor@fuglsangvvs.dk