​Store fordele ved at tegne et abonnement på gaskedel service

Naturgas er en populær opvarmningskilde med mange økonomiske og miljømæssige fordele. Ikke alene udleder en moderne energibesparende gaskedel væsentligt mindre CO2 end et tilsvarende oliefyr, prisen på naturgas ligger også som udgangspunkt en del lavere end olie. For at få det optimale udbytte af en gaskedel er det imidlertid vigtigt, at du sørger for den nødvendige service og de anbefalede eftersyn.

Uanset hvilken type gaskedel, du har, tilbyder vi en hurtig og professionel service hos Brdr. Fuglsang VVS, når behovet opstår. Vi har en af Sjællands førende serviceafdelinger med seks servicevogne og et erfarent mandskab, som kører ud alle døgnets 24 timer i hele fyringssæsonen fra den 1. oktober til den 30. april.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvilke gaskedel serviceaftaler vi tilbyder hos Brdr. Fuglsang VVS
  1. Hvilke opgaver vi udfører ved eftersyn og service af din gaskedel

Kontakt os på telefon 44 68 72 00, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gaskedel service.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Skræddersyede abonnementer på gaskedel service​

Hos Brdr. Fuglsang VVS udvikler vi hele tiden vores tilbud om gaskedel service for at tilpasse os vores kunders behov. Derfor skræddersyr vi gerne særlige serviceaftaler til større gasanlæg, mens vores standard serviceabonnementer giver dig mulighed for at vælge en gaskedel serviceaftale, der matcher dine behov og din økonomi.

Vil du have maksimal frihed, og har du luft i økonomien til uventede udgifter til udskiftning af reservedele og ved driftsstop, er aftale A det rette valg. Her får du blot de almindelige eftersyn, mens øvrige ydelser kan tilkøbes.

Vil du i stedet have den sikkerhed, som mulighed for frie udkald giver, skal du vælge aftale B, hvor reservedele skal tilkøbes eller C, hvor alt er inkluderet.

Læs mere og se priser på vores gaskedel serviceaftaler under ’Gasservice’ i topmenuen.​

Gaskedel service sikrer dig en sund varmeøkonomi

Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi fokus på kvalitet i opgaveløsningen uanset, om vi skal udføre et eftersyn af din gaskedel, eller bliver kaldt ud til en akut serviceopgave. Dertil tilbyder vi en grundig gennemgang af hele dit varmesystem med henblik på at sikre en sund varmeøkonomi. Det er din garanti for, at du altid får den optimale service af din gaskedel hos os.

Har du en gaskedel med lukket forbrændingskammer, skal du altid sørge for et eftersyn hvert tredje år. Ved kondenserende gaskedler eller gaskedler med åbent forbrændingskammer, kan du nøjes med et eftersyn hvert andet år. Ved eftersyn og service af din gaskedel foretager vi en rensning, justering og udskiftning af defekte dele, så du har den bedst mulige sikring mod uheld og driftsstop.

Kontakt os for et tilbud på gaskedel service

Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi mange års erfaring med montering, eftersyn og service af gaskedler. Vi gør en dyd ud af altid at udføre den konkrete opgave til den aftalte tid og en favorabel pris.

Ring til os på 44 68 72 00 og få et uforpligtende tilbud på gaskedel service.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.