​Spar på varmeregningen med et nyt energibesparende gasfyr

Et kondenserende gasfyr med energimærke A er et effektivt og miljøvenligt varmesystem, der giver dig mulighed for at sikre en optimal varmeøkonomi. Det skyldes ikke mindst, at det er billigere at fyre med naturgas end olie. Samtidig er naturgas den fossile energikilde, der producerer mindst CO2.

Hos Brdr. Fuglsang VVS mener vi, at et effektivt varmesystem skaber maksimal komfort i boligen med en minimal økonomisk og miljømæssig belastning. Derfor rådgiver vi dig gerne om, hvordan du vælger det rette gasfyr. Vi har også ekspertise inden for alt fra installation til eftersyn og reparation af gasfyr af mærkerne Bosch eller Milton.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Fordelene ved at vælge et kondenserende Milton gasfyr
  • Fordelene ved at vælge et kondenserende Bosch gasfyr

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 44 68 72 00 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Milton gasfyr med optimal komfort og energibesparende teknologi

Vælger du et Milton TopLine gasfyr, får du et driftsikkert gasfyr, som yder en høj komfort og er blandt markedets mest støjsvage. Dertil sikrer gasfyrets unikke varmestyringssystem og den patenterede Twisted Flow teknologi i varmeveksleren en intensiv varmeoverførsel. Derfor er du altid sikret nok varmt vand og en behagelig temperatur i dit hjem.

Udover det høje komfort- og kvalitetsniveau er Miltons TopLine gasfyr anerkendt som et miljørigtigt varmesystem. Gasfyret er konstrueret i genanvendelige materialer med en lang levetid og har en høj årsnyttevirkning på 103 procent. Dertil har det en fuldt kondenserende gaskedel og er udstyret med en A-mærket lavenergi cirkulationspumpe.​

Bosch gasfyr med maksimal spareeffektivitet og brugervenligt design

Med et Bosch EuroPur gasfyr er kvalitet og brugeren i fokus. Her får du et gasfyr i et stilrent design og et brugervenligt multifunktionsdisplay. Samtidig har det en speciel isolering, som betyder, at det næsten ingen støjgener har, mens den innovative kondenserende teknik i gaskedlen sikrer en optimal varme- og varmtvandskomfort.

Uanset størrelsen på dit hus kan du finde et EuroPur gasfyr med en ydelse, der matcher dit behov. Alle modeller giver dig mulighed for at opnå en maksimal besparelse på din el- og varmeregning uden at gå på kompromis med miljøhensyn. Det skyldes, at gasfyret har en af markedets højeste nyttevirkninger samtidig med, at det er A-mærket i forhold til både miljøbelastning, el og forbrug.

Få en god pris på montering af dit nye gasfyr

Hos Brdr. Fuglsang VVS tilbyder vi en konkurrencedygtig pris på montering af gasfyr fra Milton og Bosch inklusiv bortskafning af dit gamle fyr, varmtvandsbeholder, klimaanlæg og et aftræk, der opfylder alle lovkrav. Vælger du os til montering af dit nye gasfyr, sender vi altid en autoriseret installatør på det aftalte tidspunkt, og vi gør en dyd ud af at rydde op efter os selv.

Du finder vores aktuelle faste priser på montering af gasfyr under ’Gaskedler’ i topmenuen. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe til os på 44 68 72 00.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.