​Spar på varmeregningen med et nyt energibesparende gasfyr

Et kondenserende gasfyr med energimærke A er et effektivt og miljøvenligt varmesystem, der giver dig mulighed for at sikre en optimal varmeøkonomi. Det skyldes ikke mindst, at det er billigere at fyre med naturgas end olie. Samtidig er naturgas den fossile energikilde, der producerer mindst CO2.

Hos Brdr. Fuglsang VVS mener vi, at et effektivt varmesystem skaber maksimal komfort i boligen med en minimal økonomisk og miljømæssig belastning. Derfor rådgiver vi dig gerne om, hvordan du vælger det rette gasfyr. Vi har også ekspertise inden for alt fra installation til eftersyn og reparation af gasfyr af mærkerne Bosch eller Milton.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Fordelene ved at vælge et kondenserende Milton gasfyr
  • Fordelene ved at vælge et kondenserende Bosch gasfyr

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 44 68 72 00 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Milton gasfyr med optimal komfort og energibesparende teknologi

Vælger du et Milton TopLine gasfyr, får du et driftsikkert gasfyr, som yder en høj komfort og er blandt markedets mest støjsvage. Dertil sikrer gasfyrets unikke varmestyringssystem og den patenterede Twisted Flow teknologi i varmeveksleren en intensiv varmeoverførsel. Derfor er du altid sikret nok varmt vand og en behagelig temperatur i dit hjem.

Udover det høje komfort- og kvalitetsniveau er Miltons TopLine gasfyr anerkendt som et miljørigtigt varmesystem. Gasfyret er konstrueret i genanvendelige materialer med en lang levetid og har en høj årsnyttevirkning på 103 procent. Dertil har det en fuldt kondenserende gaskedel og er udstyret med en A-mærket lavenergi cirkulationspumpe.​

Bosch gasfyr med maksimal spareeffektivitet og brugervenligt design

Med et Bosch EuroPur gasfyr er kvalitet og brugeren i fokus. Her får du et gasfyr i et stilrent design og et brugervenligt multifunktionsdisplay. Samtidig har det en speciel isolering, som betyder, at det næsten ingen støjgener har, mens den innovative kondenserende teknik i gaskedlen sikrer en optimal varme- og varmtvandskomfort.

Uanset størrelsen på dit hus kan du finde et EuroPur gasfyr med en ydelse, der matcher dit behov. Alle modeller giver dig mulighed for at opnå en maksimal besparelse på din el- og varmeregning uden at gå på kompromis med miljøhensyn. Det skyldes, at gasfyret har en af markedets højeste nyttevirkninger samtidig med, at det er A-mærket i forhold til både miljøbelastning, el og forbrug.

Få en god pris på montering af dit nye gasfyr

Hos Brdr. Fuglsang VVS tilbyder vi en konkurrencedygtig pris på montering af gasfyr fra Milton og Bosch inklusiv bortskafning af dit gamle fyr, varmtvandsbeholder, klimaanlæg og et aftræk, der opfylder alle lovkrav. Vælger du os til montering af dit nye gasfyr, sender vi altid en autoriseret installatør på det aftalte tidspunkt, og vi gør en dyd ud af at rydde op efter os selv.

Du finder vores aktuelle faste priser på montering af gasfyr under ’Gaskedler’ i topmenuen. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe til os på 44 68 72 00.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Udtalelser fra vores kunder

"God service"

God, behagelig og informerende service.

Ida Hansen

"Arlig eftersyn"

venlig og snaksalig servicemedarbejder der gik professionel til opgaven

Kurt Mikkelsen

"Fantastisk god oplevelse fra start til slut"

Fantastisk god oplevelse fra første opringning til færdigt arbejde. Tider og aftaler blev overholdt, og efterfølgende blev der fulgt op på tilfredsheden telefonisk.

Jacob Christensen

"Nyt gasfyr + diverse"

Godt udført arbejde og behagelige folk.

Gunnar Milsted

"Super effektive"

Super effektive, god dialog undervejs og til tiden.

Lars E. Christiansen

"Rep. Af gasfyr"

Gasfyret print stod af pga. Lyn, montør kom til tiden og var som vanlig velforberedt kompetent og hurtig

Claes Torp Rasmussen

Om firmaet

Brdr. Fuglsang VVS er et mellemstort VVS-firma i Ballerup, og vi udfører såvel store som små VVS-opgaver for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København.

Kontakt os

BRDR. FUGLSANG VVS A/S

CVR: 27283349

Telefon: 44 68 72 00

Vagttelefon: 28 40 44 68 / 28 40 44 67

E-mail: kontor@fuglsangvvs.dk