​Service på dit gasfyr fra Bosch sikrer dig en optimal ydeevne​

Energieffektivitet og kvalitet er nøgleord, når du har et gasfyr fra Bosch. Det betyder imidlertid ikke, at du kan spare på eftersyn og service af gasfyret, da dette ikke blot er en betingelse for, at du er dækket af den fireårige garanti på dit Bosch gasfyr. Det er også din forsikring mod driftsstop og om en optimal ydeevne.

Hos Brdr. Fuglsang VVS er serviceafdelingen hjertet i vores virksomhed. Her har vi et hold af dedikerede teknikere med en omfattende ekspertise indenfor installation, eftersyn og service af gasfyr fra Bosch. Det skyldes, at vi er det installatørfirma, som har monteret flest Bosch gasfyr i Danmark.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvad en serviceaftale til dit Bosch gasfyr omfatter
  • Hvad et serviceeftersyn af dit Bosch gasfyr omfatter

Vil du vide mere om vores tilbud om service af gasfyr fra Bosch, står vi gerne til rådighed. Du skal blot ringe til os på 44 68 72 00 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Skriv til os eller kontakt Døgnvagten

Skræddersyede aftaler på service af gasfyr fra Bosch

​Vælger du Brdr. Fuglsang VVS til service af dit Bosch gasfyr, får du altid en tekniker ud, som er blandt markedets bedste, og som kender hver en detalje på dit gasfyr. Vi sætter vores kunder i fokus, og har derfor skræddersyet tre aftaler på gasservice, der hver især matcher ethvert behov.

Vores aftaler på service af gasfyr fra Bosch omfatter:​

  • Aftale A er til dig, som har luft i økonomien til uventede udgifter til udkald og driftsstop. Her får du et årligt eftersyn af dit gasfyr til blot kr. 1.350.
  • Aftale B er til dig, som vil have frie udkald ved driftsstop og lignende uden, at reservedele skal være inkluderet. Prisen er her fra kr. 500 til kr. 800 årligt.
  • Aftale C er til dig, som vil have maksimal tryghed med mulighed for frie udkald og reservedele inkluderet. Prisen er her kr. 1000 til kr. 1600 årligt.​

Priserne inkluderer moms og er gældende for gasfyr under 35 W, mens aftale B og C forudsætter et serviceeftersyn af dit Bosch gasfyr ved ny- eller gentegning.

Grundige serviceeftersyn af gasfyr fra Bosch

​Har du et kondenserende gasfyr fra Bosch, afhænger din garanti på det af, at du sørger for serviceeftersyn med jævne mellemrum. Det betyder, at dit gasfyr som minimum skal have et serviceeftersyn hvert andet år, eller når det har forbrændt 3000 kubikmeter gas.

Vores serviceeftersyn af gasfyr fra Bosch omfatter:​

  • Kontrol af aftræk, fyrrum, trykekspansion og sikkerhedskomponenter
  • Rensning af alle dele i gaskedlen samt vurdering af dens tilstand
  • Testning af gasinstallationens tæthed og gasfyrets forbrænding

Vi afslutter altid serviceeftersynet af dit Bosch gasfyr med en justering af varmestyringssystemet og en regulering af kedlen samt brænderen, så dit gasfyr yder maksimalt efterfulgt af en servicerapport.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden eller på telefon 44 68 72 00, hvis du har brug for kompetent service til dit Bosch gasfyr. Du kan også læse mere om vores serviceaftaler under ’Gasservice’.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Udtalelser fra vores kunder

"God service"

God, behagelig og informerende service.

Ida Hansen

"Arlig eftersyn"

venlig og snaksalig servicemedarbejder der gik professionel til opgaven

Kurt Mikkelsen

"Fantastisk god oplevelse fra start til slut"

Fantastisk god oplevelse fra første opringning til færdigt arbejde. Tider og aftaler blev overholdt, og efterfølgende blev der fulgt op på tilfredsheden telefonisk.

Jacob Christensen

"Nyt gasfyr + diverse"

Godt udført arbejde og behagelige folk.

Gunnar Milsted

"Super effektive"

Super effektive, god dialog undervejs og til tiden.

Lars E. Christiansen

"Rep. Af gasfyr"

Gasfyret print stod af pga. Lyn, montør kom til tiden og var som vanlig velforberedt kompetent og hurtig

Claes Torp Rasmussen

Om firmaet

Brdr. Fuglsang VVS er et mellemstort VVS-firma i Ballerup, og vi udfører såvel store som små VVS-opgaver for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København.

Kontakt os

BRDR. FUGLSANG VVS A/S

CVR: 27283349

Telefon: 44 68 72 00

Vagttelefon: 28 40 44 68 / 28 40 44 67

E-mail: kontor@fuglsangvvs.dk