​Service af Bosch fyr sikrer en høj ydeevne og driftssikkerhed

Blandt installatører og husejere er Bosch fyr anerkendt for en ekstremt høj driftssikkerhed og en markedsførende energieffektivitet. Alligevel er det vigtigt, at du sørger for en jævnlig service af dit Bosch fyr for at sikre, at det yder optimalt. Dermed får du også glæde af en attraktiv garanti, der gælder fire år frem fra den dag, dit Bosch fyr er blevet installeret, hvis det bliver efterset minimum hvert andet år.

Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi seksten års erfaring med installation og service af Bosch fyr, mens vi i de seneste tre år har været den montør, som har installeret flest Bosch gasfyr i Danmark. Det er din garanti for, at dit Bosch fyr altid er i gode hænder ved teknikerne i vores serviceafdeling.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvilke opgaver vi udfører ved et serviceeftersyn af dit Bosch fyr
  • Hvad et abonnement på service af Bosch fyr hos os indebærer

Har du spørgsmål til vores serviceabonnementer, er du også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller til at ringe til os på 44 68 72 00.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Få et serviceeftersyn af dit Bosch fyr

Har du et kondenserende gasfyr, skal det have et serviceeftersyn for hver 3.000 kubikmeter gas, det forbrænder eller minimum hvert andet år. Dette er en forsikring mod driftsstop og en måde at sikre en maksimal energieffektivitet samt, at alle gældende myndighedsforskrifter er overholdt. Derfor anvender vi altid de nyeste drifts- og vedligeholdelsesvejledninger ved et serviceeftersyn af dit Bosch fyr.

Ved eftersynet skiller vi brænderen ad og renser den, før vi kontrollerer, om sikkerhedskomponenter, aftræk, trykekspansionen og fyrrummet er intakte. Afslutningsvist vurderer vi kedlens tilstand og tester gasinstallationens tæthed samt gasfyrets forbrænding med henblik på at justere varmestyringen. Vores vurderinger samler vi i en servicerapport, som du skal bruge i forhold til garantien på dit Bosch fyr.​

​Tegn abonnement på service af dit Bosch fyr

Da et velfungerende gasfyr er essentielt for, at der er en behagelig temperatur og nok varmt vand i din bolig, kan det være en fordel for dig at tegne et abonnement på service af dit Bosch gasfyr. Hos Brdr. Fuglsang VVS sætter vi vores kunders behov og ønsker i fokus. Derfor tilbyder vi tre forskellige serviceaftaler til gasfyr under 35 KW i vinterhalvåret.

For de fleste giver det en fornemmelse af tryghed, at der ikke nødvendigvis er uventede udgifter forbundet med driftsstop og lignende. Hører du til denne kategori, er aftale B eller C en optimal løsning. Begge inkluderer frie udkald og forudsætter et indledende eftersyn, mens reservedele også er inkluderet i prisen på aftale C. Vil du blot have et årligt serviceeftersyn af dit Bosch fyr, skal du vælge aftale A.

Kontakt Brdr. Fuglsang VVS på telefon 44 68 72 00 eller via kontaktformularen her på siden for at høre mere om vores tilbud på service af Bosch fyr. Du kan også se priser og læse mere om vores serviceabonnementer under ’Gasservice’ i topmenuen.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Udtalelser fra vores kunder

"God service"

God, behagelig og informerende service.

Ida Hansen

"Arlig eftersyn"

venlig og snaksalig servicemedarbejder der gik professionel til opgaven

Kurt Mikkelsen

"Fantastisk god oplevelse fra start til slut"

Fantastisk god oplevelse fra første opringning til færdigt arbejde. Tider og aftaler blev overholdt, og efterfølgende blev der fulgt op på tilfredsheden telefonisk.

Jacob Christensen

"Nyt gasfyr + diverse"

Godt udført arbejde og behagelige folk.

Gunnar Milsted

"Super effektive"

Super effektive, god dialog undervejs og til tiden.

Lars E. Christiansen

"Rep. Af gasfyr"

Gasfyret print stod af pga. Lyn, montør kom til tiden og var som vanlig velforberedt kompetent og hurtig

Claes Torp Rasmussen

Om firmaet

Brdr. Fuglsang VVS er et mellemstort VVS-firma i Ballerup, og vi udfører såvel store som små VVS-opgaver for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København.

Kontakt os

BRDR. FUGLSANG VVS A/S

CVR: 27283349

Telefon: 44 68 72 00

Vagttelefon: 28 40 44 68 / 28 40 44 67

E-mail: kontor@fuglsangvvs.dk