​Service af Bosch fyr sikrer en høj ydeevne og driftssikkerhed

Blandt installatører og husejere er Bosch fyr anerkendt for en ekstremt høj driftssikkerhed og en markedsførende energieffektivitet. Alligevel er det vigtigt, at du sørger for en jævnlig service af dit Bosch fyr for at sikre, at det yder optimalt. Dermed får du også glæde af en attraktiv garanti, der gælder fire år frem fra den dag, dit Bosch fyr er blevet installeret, hvis det bliver efterset minimum hvert andet år.

Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi seksten års erfaring med installation og service af Bosch fyr, mens vi i de seneste tre år har været den montør, som har installeret flest Bosch gasfyr i Danmark. Det er din garanti for, at dit Bosch fyr altid er i gode hænder ved teknikerne i vores serviceafdeling.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvilke opgaver vi udfører ved et serviceeftersyn af dit Bosch fyr
  • Hvad et abonnement på service af Bosch fyr hos os indebærer

Har du spørgsmål til vores serviceabonnementer, er du også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller til at ringe til os på 44 68 72 00.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Få et serviceeftersyn af dit Bosch fyr

Har du et kondenserende gasfyr, skal det have et serviceeftersyn for hver 3.000 kubikmeter gas, det forbrænder eller minimum hvert andet år. Dette er en forsikring mod driftsstop og en måde at sikre en maksimal energieffektivitet samt, at alle gældende myndighedsforskrifter er overholdt. Derfor anvender vi altid de nyeste drifts- og vedligeholdelsesvejledninger ved et serviceeftersyn af dit Bosch fyr.

Ved eftersynet skiller vi brænderen ad og renser den, før vi kontrollerer, om sikkerhedskomponenter, aftræk, trykekspansionen og fyrrummet er intakte. Afslutningsvist vurderer vi kedlens tilstand og tester gasinstallationens tæthed samt gasfyrets forbrænding med henblik på at justere varmestyringen. Vores vurderinger samler vi i en servicerapport, som du skal bruge i forhold til garantien på dit Bosch fyr.​

​Tegn abonnement på service af dit Bosch fyr

Da et velfungerende gasfyr er essentielt for, at der er en behagelig temperatur og nok varmt vand i din bolig, kan det være en fordel for dig at tegne et abonnement på service af dit Bosch gasfyr. Hos Brdr. Fuglsang VVS sætter vi vores kunders behov og ønsker i fokus. Derfor tilbyder vi tre forskellige serviceaftaler til gasfyr under 35 KW i vinterhalvåret.

For de fleste giver det en fornemmelse af tryghed, at der ikke nødvendigvis er uventede udgifter forbundet med driftsstop og lignende. Hører du til denne kategori, er aftale B eller C en optimal løsning. Begge inkluderer frie udkald og forudsætter et indledende eftersyn, mens reservedele også er inkluderet i prisen på aftale C. Vil du blot have et årligt serviceeftersyn af dit Bosch fyr, skal du vælge aftale A.

Kontakt Brdr. Fuglsang VVS på telefon 44 68 72 00 eller via kontaktformularen her på siden for at høre mere om vores tilbud på service af Bosch fyr. Du kan også se priser og læse mere om vores serviceabonnementer under ’Gasservice’ i topmenuen.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.