​Rettidig reparation af din gaskedel bringer sikkerheden i top

Vil du være sikker på en optimal sikkerhed og energieffektivitet, er det vigtigt, at du sørger for, at der bliver foretaget de nødvendige eftersyn og reparationer af din gaskedel. Har du en ældre gaskedel, kan du være mere udsat i forhold til uheld, driftsstop og energispild. Derfor kan du med fordel sørge for eftersyn med kortere mellemrum for at sikre en hurtig reparation af fejl og skader på gaskedlen.

Hos Brdr. Fuglsang VVS tilbyder vi forskellige aftaler på eftersyn og reparation af gaskedler, hvor du har mulighed for at undgå uventede udgifter i tilfælde af, at din gaskedel går ud. Vi dækker det meste af Sjælland og udfører reparationsopgaver døgnet rundt i vinterhalvåret, så du altid er sikret hurtig hjælp.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvor ofte din gaskedel som minimum skal have et serviceeftersyn
  • Hvilke fordele du får med en aftale på eftersyn og reparation af din gaskedel

Du er også velkommen til at kontakte os hos Brdr. Fuglsang VVS, hvis du har spørgsmål til vores gasservice eller har akut brug for reparation af din gaskedel. Ring blot på 44 68 72 00 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Hvor ofte er serviceeftersyn nødvendige?

Der er flere årsager til, at du bør få foretaget et serviceeftersyn af din gaskedel med jævne mellemrum. Ikke alene får du en mindre risiko for driftsstop og ulykker. Du er også underlagt nogle myndighedskrav om, hvor ofte din gaskedel skal efterses, mens flere producenter stiller garantier, der er betinget af, at gaskedlen efterses med fastlagte intervaller.​

Afhængigt af hvilken type gaskedel, du har, er der dog forskellige retningslinjer. Disse er:​

  • Ældre gaskedler med åben forbrænding skal efterses hvert andet år, mens gaskedler med lukket forbrænding kan nøjes med eftersyn hvert tredje år.
  • Kondenserende gaskedler skal efterses efter hver 3000 kubikmeter gas, der forbrændes. Dog må der maksimalt gå to år imellem eftersynene.

​Hvorfor tegne et abonnement på reparation af din gaskedel?

Når du lader en installatør fra Brdr. Fuglsang VVS foretage et eftersyn af din gaskedel, går vi grundigt til værks og udfører enhver nødvendig reparation af din gaskedel. Undervejs kontrollerer, renser og justerer vi alle dele af din gaskedel og sikrer, at dens sikkerhed og energieffektivitet er i top.

Med en af vores serviceaftaler får du en optimal kontrol over dine udgifter. Her kan du vælge imellem:​

  • Serviceaftale A som inkluderer et serviceeftersyn, mens reservedele og udkald er tilkøb
  • Serviceaftale B som inkluderer frie udkald i fyringssæsonen, mens reservedele betales separat.
  • Serviceaftale C som inkluderer frie udkald og alle reservedele til reparation af din gaskedel.

Du kan læse mere om vores serviceaftaler og se priser under ’Gasservice’ i topmenuen.

Kontakt os i dag på telefon 44 68 72 00 eller via kontaktformularen her på siden for at høre mere om vores gas service eller, hvis du vil høre mere om, hvilke reparationer af gaskedler, vi udfører. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på en gennemgang af hele dit varmesystem efterfulgt af rådgivning om, hvordan du opnår en optimal varmeøkonomi.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.