​Professionel gasfyr reparation ved eftersyn og akut behov

Har dit gasfyr brug for reparation, eller er det tid til det lovpligtige eftersyn af dit gasfyr, er det vigtigt, at du tager kontakt til en autoriseret gas tekniker. Det er nemlig din sikkerhed for, at alle installationer, justeringer og reparationer på dit gasfyr bliver udført i henhold til alle gældende myndighedskrav og anvisninger. Samtidig er det ofte et krav for, at producentens garanti på dit gasfyr er dækkende.

Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi en veludbygget serviceafdeling med mandskabsvogne og et hold erfarne autoriserede teknikere, som leverer en uovertruffen gasservice over det meste af Sjælland. Med en serviceaftale er du sikret hurtig udrykning og en professionel gasfyr reparation døgnet rundt i vinterhalvåret.​

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvordan du styrer dine udgifter til gasfyr reparationer med en serviceaftale
  • Hvilke opgaver og reparationer vi udfører ved et serviceeftersyn af dit gasfyr

Ring til os på 44 68 72 00 eller udfyld kontaktformularen her på siden, hvis du har brug for akut reparation af dit gasfyr, eller hvis du vil vide mere om dine fordele ved at indgå en aftale om gasservice med os.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Maksimal kontrol over dine udgifter med en serviceaftale

Hos Brdr. Fuglsang VVS sætter vi vores kunders behov i centrum og har mange års erfaring med eftersyn og reparationer af gasfyr. Derfor har vi sammensat tre forskellige serviceaftaler, der giver dig en fordelagtig kontrol over dine udgifter til gasfyr reparation, hvis uheldet er ude.​

Har du luft i økonomien til uventede udgifter ved driftsstop eller skader på dit gasfyr, skal du vælge serviceaftale A, der koster kr. 1250 og blot omfatter et serviceeftersyn. Vil du derimod have mulighed for frie udkald, skal du vælge serviceaftale B med priser mellem kr. 500 og kr. 800 årligt, hvor du stadig skal betale for reservedele særskilt. Vælger du aftale C, der koster mellem kr. 1000 og kr. 1600 og inkluderer frie udkald samt reservedele, får du den maksimale sikkerhed uden uventede udgifter.

Serviceeftersyn med autoriseret udførsel af gasfyr reparation

Når du får foretaget et serviceeftersyn af dit gasfyr, kan du se det som en forsikring mod driftsstop, mens eftersynene er med til at optimere gasfyrets energieffektivitet og sikkerhed. Det skyldes, at vi ved et serviceeftersyn giver gasfyret en grundig gennemgang, hvor vi udfører enhver nødvendig reparation på gasfyret. Dette har også en forebyggende effekt og sikrer, at dit gasfyr får en lang levetid.

Hvor ofte du bør sørge for et serviceeftersyn afhænger af dit gasfyrs stand, alder og hvilken type forbrænding, det har. De fastsatte normer varierer dog mellem et og tre år. Under eftersynet bliver gasfyret skilt ad og renset, mens aftræk, fyrrum og trykekspansion bliver kontrolleret. Dertil kontrollerer og justerer vi altid forbrændingen og varmestyringen for at sikre en optimal drift af gasfyret.

Kontakt Brdr. Fuglsang VVS på telefon 44 68 72 00 for at få et uforpligtende tilbud på en professionel gasservice, der omfatter eftersyn og akut reparation af dit gasfyr.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.