​Optimer dit varmeforbrug og undgå uheld med gasfyr service

I serviceafdelingen hos Brdr. Fuglsang VVS finder du et hold af autoriserede specialister i gas fyr service såvel som opsætning og montering af enhver gasinstallation fra gaskomfurer til gas fyr. Vores specialister har også den nødvendige ekspertise til at yde kvalificeret rådgivning om, hvordan du får mest ud af dit varmesystem og belaster miljøet mindst muligt.

Har du et ældre gasfyr kan du spare op til 25 procent på varmeregningen ved at udskifte det med et nyt kondenserende gasfyr. Det skyldes, at moderne gasfyr er mere energieffektive og forbrænder gassen mere effektivt med et mindre gasforbrug til følge. Uanset hvilket gasfyr du har, er det dog nødvendigt med jævnlige service eftersyn.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvilke opgaver vi udfører ved gas fyr service
  • Hvilke abonnementer på gas fyr service vi tilbyder

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan sikre, at dit gasfyr altid yder optimalt. Vi svarer gerne på dine spørgsmål eller giver et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe på 44 68 72 00 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Gasfyr service med grundigt hovedeftersyn

Hvor ofte du har brug for service til dit gasfyr afhænger af dets alder, stand og type. En god tommelfingerregel er imidlertid, at et gasfyr bør have et service eftersyn hvert andet år. Dette er også ofte en forudsætning for, at producenternes garanti gælder. Hos Brdr. Fuglsang VVS tilbyder vi hovedeftersyn af gasfyr på det meste af Sjælland til en konkurrencedygtig pris på kr. 1250.​

Ved et eftersyn af dit gasfyr udfører vi:​

  • Kontrol af sikkerhedskomponenter, aftræk, fyrrum og den indbyggede trykekspansion. Dertil kontrollerer vi gasfyrets tæthed, forbrændingsevne og varmestyring.​
  • Rensning af brænderen samt vurdering af kedlens tilstand og justering af brænderen, så den udnytter gassen optimalt og udleder mindst mulig CO2.​
  • I forbindelse med et hovedeftersyn, får du altid en servicerapport, der giver et overblik over dit gasfyrs stand og din samlede varmeøkonomi.

Vær på forkant med en aftale på gasfyr service

Selvom du sørger for jævnlige eftersyn af dit gasfyr, kan du få brug for akut assistance ved driftsstop eller lignende. Derfor kan det give dig en tryghed at have adgang til kompetent gas fyr service døgnet rundt i vinterhalvåret, hvis uheldet er ude. Og af denne grund tilbyder vi hos Brdr. Fuglsang VVS tre forskellige serviceaftaler, der er tilpasset vores kunders forskellige behov.

Her kan du vælge imellem:​

  • Serviceaftale A: almindeligt hovedeftersyn til kr. 1250
  • Serviceaftale B: frie udkald med tilkøb af reservedele til kr. 500 til kr. 800 afhængigt af gasfyrets alder
  • Serviceaftale C: frie udkald med reservedele inkluderet til kr. 1000 til 1600 afhængigt af gasfyrets alder

Alle serviceaftaler inkluderer moms og er gældende for selve gaskedlen ved gasfyr under 35 W. Dertil forudsætter serviceaftale B og C et serviceeftersyn ved ny- eller gentegning

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Udtalelser fra vores kunder

"God service"

God, behagelig og informerende service.

Ida Hansen

"Arlig eftersyn"

venlig og snaksalig servicemedarbejder der gik professionel til opgaven

Kurt Mikkelsen

"Fantastisk god oplevelse fra start til slut"

Fantastisk god oplevelse fra første opringning til færdigt arbejde. Tider og aftaler blev overholdt, og efterfølgende blev der fulgt op på tilfredsheden telefonisk.

Jacob Christensen

"Nyt gasfyr + diverse"

Godt udført arbejde og behagelige folk.

Gunnar Milsted

"Super effektive"

Super effektive, god dialog undervejs og til tiden.

Lars E. Christiansen

"Rep. Af gasfyr"

Gasfyret print stod af pga. Lyn, montør kom til tiden og var som vanlig velforberedt kompetent og hurtig

Claes Torp Rasmussen

Om firmaet

Brdr. Fuglsang VVS er et mellemstort VVS-firma i Ballerup, og vi udfører såvel store som små VVS-opgaver for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København.

Kontakt os

BRDR. FUGLSANG VVS A/S

CVR: 27283349

Telefon: 44 68 72 00

Vagttelefon: 28 40 44 68 / 28 40 44 67

E-mail: kontor@fuglsangvvs.dk