​Optimer dit varmeforbrug og undgå uheld med gasfyr service

I serviceafdelingen hos Brdr. Fuglsang VVS finder du et hold af autoriserede specialister i gas fyr service såvel som opsætning og montering af enhver gasinstallation fra gaskomfurer til gas fyr. Vores specialister har også den nødvendige ekspertise til at yde kvalificeret rådgivning om, hvordan du får mest ud af dit varmesystem og belaster miljøet mindst muligt.

Har du et ældre gasfyr kan du spare op til 25 procent på varmeregningen ved at udskifte det med et nyt kondenserende gasfyr. Det skyldes, at moderne gasfyr er mere energieffektive og forbrænder gassen mere effektivt med et mindre gasforbrug til følge. Uanset hvilket gasfyr du har, er det dog nødvendigt med jævnlige service eftersyn.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvilke opgaver vi udfører ved gas fyr service
  • Hvilke abonnementer på gas fyr service vi tilbyder

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan sikre, at dit gasfyr altid yder optimalt. Vi svarer gerne på dine spørgsmål eller giver et uforpligtende tilbud. Du skal blot ringe på 44 68 72 00 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Gasfyr service med grundigt hovedeftersyn

Hvor ofte du har brug for service til dit gasfyr afhænger af dets alder, stand og type. En god tommelfingerregel er imidlertid, at et gasfyr bør have et service eftersyn hvert andet år. Dette er også ofte en forudsætning for, at producenternes garanti gælder. Hos Brdr. Fuglsang VVS tilbyder vi hovedeftersyn af gasfyr på det meste af Sjælland til en konkurrencedygtig pris på kr. 1250.​

Ved et eftersyn af dit gasfyr udfører vi:​

  • Kontrol af sikkerhedskomponenter, aftræk, fyrrum og den indbyggede trykekspansion. Dertil kontrollerer vi gasfyrets tæthed, forbrændingsevne og varmestyring.​
  • Rensning af brænderen samt vurdering af kedlens tilstand og justering af brænderen, så den udnytter gassen optimalt og udleder mindst mulig CO2.​
  • I forbindelse med et hovedeftersyn, får du altid en servicerapport, der giver et overblik over dit gasfyrs stand og din samlede varmeøkonomi.

Vær på forkant med en aftale på gasfyr service

Selvom du sørger for jævnlige eftersyn af dit gasfyr, kan du få brug for akut assistance ved driftsstop eller lignende. Derfor kan det give dig en tryghed at have adgang til kompetent gas fyr service døgnet rundt i vinterhalvåret, hvis uheldet er ude. Og af denne grund tilbyder vi hos Brdr. Fuglsang VVS tre forskellige serviceaftaler, der er tilpasset vores kunders forskellige behov.

Her kan du vælge imellem:​

  • Serviceaftale A: almindeligt hovedeftersyn til kr. 1250
  • Serviceaftale B: frie udkald med tilkøb af reservedele til kr. 500 til kr. 800 afhængigt af gasfyrets alder
  • Serviceaftale C: frie udkald med reservedele inkluderet til kr. 1000 til 1600 afhængigt af gasfyrets alder

Alle serviceaftaler inkluderer moms og er gældende for selve gaskedlen ved gasfyr under 35 W. Dertil forudsætter serviceaftale B og C et serviceeftersyn ved ny- eller gentegning

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.