​Med gasvarme sparer du på varmeregningen og passer på miljøet

I Danmark er der godt 400.000 husstande, som har gasvarme som primær opvarmningskilde. Heraf har de fleste tidligere haft oliefyr, som er blevet udskiftet med kondenserende gaskedler, der både giver en lavere varmeregning og er mere skånsomme mod miljøet. Gasvarme har således mange fordele, hvor de vigtigste er en lav pris, en højere energieffektivitet og ikke mindst en mindre C02 udledning.

Hos Brdr. Fuglsang VVS råder vi over et hold installatører med stor ekspertise indenfor gasinstallationer til boligopvarmning. Derfor tilbyder vi en grundig gennemgang af hele dit varmesystem og rådgiver dig om, hvordan du opnår en optimal varmeøkonomi og –komfort. Her tager vi også hensyn til, hvordan du kan opnå den mindst mulige miljøbelastning ved eventuelt at kombinere dit gasfyr med solvarme.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvordan gasvarme fungerer, og hvad det koster
  • Hvordan du kombinerer gasvarme med solvarme

Du er også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller på telefon 44 68 72 00 for at høre mere om gasvarme eller bestille tid til en gennemgang af dit varmesystem.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Gasvarme er en miljørigtig varmekilde med en lav pris

Når du anvender gasvarme, bliver naturgassen ført gennem rør fra Nordsøen direkte til gasfyr. Det betyder, at der er et omfattende rørsystem i den danske undergrund, som fører naturgassen frem med et stort tryk. For at opnå en optimal sikkerhed er det rør med et mindre tryk, der fører gassen ind i dit hjem. Når den når dit hjem, har naturgassen været fem til seks dage undervejs.​

Selvom naturgas generelt følger prisen på olie, har du mulighed for at opnå en væsentlig besparelse ved at anvende gasvarme. Det skyldes, at prisen på naturgas er lavere samtidig med, at den ikke varierer ligeså voldsomt. Med et nyere kondenserende gasfyr, opnår du en utrolig høj nyttevirkning af naturgassen, hvilket betyder, at naturgassen miljømæssige fordele bliver udnyttet til fulde.

Kombiner gasvarme med solvarme og spar på varmeregningen

Til trods for at gasfyr i dag er ekstremt energieffektive har du mulighed for at opnå endnu større miljøhensyn og besparelser på varmeregningen ved at kombinere din gasvarme med et solvarmeanlæg. Dette vil give dig mulighed for at begrænse dit forbrug af gas til varmt vand, mens du kan få gratis energi til gulvvarme og lignende om sommeren.

Hos Brdr. Fuglsang VVS er vi specialister i installation og service af Bosch gasfyr. Vi kan for eksempel udskifte dit gamle gasfyr med et nyt væghængt EuroPur 14-3 E gasfyr, der er kompatibelt med forskellige solvarmeløsninger på grund af det innovative varmestyringssystem, Heattronic III. Samtidig er dette gasfyr det mest energieffektive i Danmark og tilbyder en høj varme- og varmtvandskomfort.

Skal vi hjælpe dig med at få mest ud af din gasvarme?

Ring til os på 44 68 72 00 eller udfyld kontaktformularen her på siden for en snak om, hvordan vi kan sikre dig det optimale økonomiske og miljømæssige udbytte af din gasvarme.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.