​Lydløst Bosch gasfyr med maksimal varme- og varmtvandskomfort

Med et ældre gasfyr er du ofte ude for, at dit hjem ikke bliver opvarmet tilstrækkelig til trods for, at din varmeregning er høj. Det skyldes, at ældre gasfyr ofte er ineffektive i drift. Derfor kan en udskiftning til et nyt, kondenserende gasfyr betyde, at du og din familie vil få en højere varmekomfort samtidig med, at varmeregningen bliver markant mindre.

Vælger du et nyt kondenserende Bosch gasfyr fra EuroPur serien, får du et energieffektivt gasfyr, som bygger på en innovativ teknologi, der sikrer en optimal udnyttelse af naturgassen. Selv den energi, der bliver frigivet som vanddamp under forbrændingen, bliver genvundet som brugsvand. Dermed er et Bosch gasfyr en økonomisk løsning, der tilgodeser miljøet og din komfort.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Teknologien bag Bosch gasfyr i EuroPur serien
  • Dine muligheder, når du skal have et nyt Bosch gasfyr

Vil du vide mere om, hvilke fordele du får med et Bosch gasfyr fra EuroPur serien, så kontakt os hos Brdr. Fuglsang VVS på telefon 44 68 72 00 eller via kontaktformularen her på siden.

Skriv til os eller kontakt Døgnvagten

Innovativ teknologi bag Bosch EuroPur gasfyr

Uanset hvilket kondenserende Bosch gasfyr fra EuroPur serien, du vælger, er du garanteret et højt komfortniveau og et lavt forbrug. Samtlige modeller er banebrydende på det danske marked på grund af deres lave støjniveau på maksimalt 35 decibel og en ekstremt høj nyttevirkning på 109 %. Dertil er de kendte for en unik driftssikkerhed, som er din garanti for lave serviceomkostninger med et Bosch gasfyr.​

Bosch gasfyrene i EuroPur serien bygger på en innovativ anvendelse af den nyeste energiteknologi og varmefilosofi.

Gasfyrene har en indbygget 3-vejs ventil, som i samspil med det brugervenlige varmestyringssystem Heattronic III sørger for en optimal fordeling af energien i varmtvandsbeholderen og varmeanlægget. Dermed er du med et Bosch gasfyr altid sikret en høj varme- og varmtvandskomfort.

Vælg et Bosch gasfyr der matcher dine behov

Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi et indgående kendskab til hele sortimentet af Bosch gasfyr, og vi kan derfor efter en gennemgang af dit nuværende varmesystem rådgive dig om hvilket EuroPur gasfyr, der vil sikre dig en optimal varmeøkonomi. Her tager vi også højde for din boligs og din families størrelse.

Vi tilbyder blandt andet installation af et:​

  • Bosch EuroPur 14-3 E gasfyr inklusiv varmtvandsbeholder, klimaanlæg og et lodret eller vandret aftræk for kr. 35.500.
  • Bosch EuroPur Combi gasfyr inklusiv klimaanlæg og et lodret eller vandret aftræk for kr. 36.500.
  • Bosch EuroPur unit gasfyr inklusiv klimaanlæg, en 100 liters varmtvandsbeholder og et vandret eller lodret aftræk for kr. 38.500.

Kontakt os på telefon 44 68 72 00 eller via kontaktformularen her på siden for en samtale om hvilket Bosch gasfyr, der matcher dine behov og ønsker. Vi er blandt Danmarks førende specialister i installation og service Bosch gasfyr. Samtidig sætter vi en ære i altid at overholde de aftalte rammer og efterlade dit hjem som nyt. Derfor er ovenstående priser også inklusiv bortskaffelse af dit gamle gasfyr.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.