Intelligent varmestyring og optimal komfort med et Milton gasfyr​

I 1980 lancerede det hollandske firma, Nefit, det første kondenserende gasfyr. Det blev startskuddet til en udvikling, der har ført til, at gasfyr i dag er langt mere energieffektive end tidligere. Samtidig forbrænder de naturgassen på en optimal måde, der sikrer en minimal CO2 udledning. En udskiftning af dit gamle gasfyr til et nyt har derfor både miljømæssige og økonomiske fordele.

I de seneste tyve år er kondenserende gasfyr fra Nefit blevet solgt på det danske marked under brandnavnet Milton. Her er det blevet et populært kvalitetsmærke blandt husejere, som ønsker et gasfyr med en pålidelig varmestyring, der sikrer en energieffektiv opvarmning af boligen og maksimal komfort for dets beboere.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvorfor du får en optimal varmestyring med et Milton gasfyr
  • Hvorfor et Milton gasfyr yder maksimal komfort inden døre

Overvejer du at skifte din gamle gaskedel ud med et nyt Milton gasfyr, tilbyder vi hos Brdr. Fuglsang VVS en favorabel pris på montering af det nye gasfyr og bortskafning af det gamle. Kontakt os i dag via kontaktformularen her på siden eller ring til os på 44 68 72 00 for at få et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Optimal varmestyring med et Milton gasfyr

Det, der adskiller et kondenserende Milton gasfyr fra tilsvarende modeller på markedet, er den patenterede teknologi bag den robuste TopLine gaskedel. Her får du en kompakt varmeveksler, der er udført i silicium-aluminium med plasmapolymer belægning. Denne konstruktion og det unikke twisted flow system sikrer en optimal varmeoverførsel i gasfyret.​

Når du investerer i et Milton gasfyr får du et gasfyr med en høj årsnyttevirkning på 103 procent. Samtidig får du mulighed for at sikre en sund varmeøkonomi. Det skyldes særligt den A-mærkede modulerende cirkulationspumpe og det intelligente ModuLine 400 varmestyringssystem, som regulerer kedeltemperaturen i forhold til omgivelserne, hvilket reducerer gasfyrets driftstid.

Maksimal varmekomfort med et Milton gasfyr

Fra det øjeblik, dit Milton gasfyr er blevet installeret, passer det nærmest sig selv på grund af dets varmestyringssystem. Derudover er TopLine gaskedlen en af de mest lydsvage på markedet på grund af dens solide kabinet, der holder lydene fra gaskedlen inde og samtidig sikrer dig et lavt standby forbrug.

Ved køb af dit Milton gasfyr er du og din familie også altid sikret nok varmt vand, da gasfyret er udstyret med indbygget trykekspansionsbeholder og trevejs ventil til produktion af varmt vand. Afhængigt af hvor stort jeres vandforbrug er, kan du vælge mellem TopLine Combi eller Combi Plus kedlerne, som kan levere henholdsvis 16 eller 21 liter varmt vand i minuttet uden at miste tryk over tid.

Skal vi installere dit nye Milton gasfyr?

Hos Brdr. Fuglsang VVS installerer vi Milton 15 – 25 gasfyr inklusiv lodret eller vandret aftræk, varmestyringssystem og bortskafning af dit gamle gasfyr til en favorabel pris på kr. 38.500 inklusiv moms. Vi leverer altid en førsteklasses installation, og overholder de aftalte rammer.

Kontakt os i dag på 44 68 72 00 eller via kontaktformularen for at høre mere om fordelene med et Milton gasfyr.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Udtalelser fra vores kunder

"God service"

God, behagelig og informerende service.

Ida Hansen

"Arlig eftersyn"

venlig og snaksalig servicemedarbejder der gik professionel til opgaven

Kurt Mikkelsen

"Fantastisk god oplevelse fra start til slut"

Fantastisk god oplevelse fra første opringning til færdigt arbejde. Tider og aftaler blev overholdt, og efterfølgende blev der fulgt op på tilfredsheden telefonisk.

Jacob Christensen

"Nyt gasfyr + diverse"

Godt udført arbejde og behagelige folk.

Gunnar Milsted

"Super effektive"

Super effektive, god dialog undervejs og til tiden.

Lars E. Christiansen

"Rep. Af gasfyr"

Gasfyret print stod af pga. Lyn, montør kom til tiden og var som vanlig velforberedt kompetent og hurtig

Claes Torp Rasmussen

Om firmaet

Brdr. Fuglsang VVS er et mellemstort VVS-firma i Ballerup, og vi udfører såvel store som små VVS-opgaver for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København.

Kontakt os

BRDR. FUGLSANG VVS A/S

CVR: 27283349

Telefon: 44 68 72 00

Vagttelefon: 28 40 44 68 / 28 40 44 67

E-mail: kontor@fuglsangvvs.dk