Intelligent varmestyring og optimal komfort med et Milton gasfyr​

I 1980 lancerede det hollandske firma, Nefit, det første kondenserende gasfyr. Det blev startskuddet til en udvikling, der har ført til, at gasfyr i dag er langt mere energieffektive end tidligere. Samtidig forbrænder de naturgassen på en optimal måde, der sikrer en minimal CO2 udledning. En udskiftning af dit gamle gasfyr til et nyt har derfor både miljømæssige og økonomiske fordele.

I de seneste tyve år er kondenserende gasfyr fra Nefit blevet solgt på det danske marked under brandnavnet Milton. Her er det blevet et populært kvalitetsmærke blandt husejere, som ønsker et gasfyr med en pålidelig varmestyring, der sikrer en energieffektiv opvarmning af boligen og maksimal komfort for dets beboere.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvorfor du får en optimal varmestyring med et Milton gasfyr
  • Hvorfor et Milton gasfyr yder maksimal komfort inden døre

Overvejer du at skifte din gamle gaskedel ud med et nyt Milton gasfyr, tilbyder vi hos Brdr. Fuglsang VVS en favorabel pris på montering af det nye gasfyr og bortskafning af det gamle. Kontakt os i dag via kontaktformularen her på siden eller ring til os på 44 68 72 00 for at få et uforpligtende tilbud.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Optimal varmestyring med et Milton gasfyr

Det, der adskiller et kondenserende Milton gasfyr fra tilsvarende modeller på markedet, er den patenterede teknologi bag den robuste TopLine gaskedel. Her får du en kompakt varmeveksler, der er udført i silicium-aluminium med plasmapolymer belægning. Denne konstruktion og det unikke twisted flow system sikrer en optimal varmeoverførsel i gasfyret.​

Når du investerer i et Milton gasfyr får du et gasfyr med en høj årsnyttevirkning på 103 procent. Samtidig får du mulighed for at sikre en sund varmeøkonomi. Det skyldes særligt den A-mærkede modulerende cirkulationspumpe og det intelligente ModuLine 400 varmestyringssystem, som regulerer kedeltemperaturen i forhold til omgivelserne, hvilket reducerer gasfyrets driftstid.

Maksimal varmekomfort med et Milton gasfyr

Fra det øjeblik, dit Milton gasfyr er blevet installeret, passer det nærmest sig selv på grund af dets varmestyringssystem. Derudover er TopLine gaskedlen en af de mest lydsvage på markedet på grund af dens solide kabinet, der holder lydene fra gaskedlen inde og samtidig sikrer dig et lavt standby forbrug.

Ved køb af dit Milton gasfyr er du og din familie også altid sikret nok varmt vand, da gasfyret er udstyret med indbygget trykekspansionsbeholder og trevejs ventil til produktion af varmt vand. Afhængigt af hvor stort jeres vandforbrug er, kan du vælge mellem TopLine Combi eller Combi Plus kedlerne, som kan levere henholdsvis 16 eller 21 liter varmt vand i minuttet uden at miste tryk over tid.

Skal vi installere dit nye Milton gasfyr?

Hos Brdr. Fuglsang VVS installerer vi Milton 15 – 25 gasfyr inklusiv lodret eller vandret aftræk, varmestyringssystem og bortskafning af dit gamle gasfyr til en favorabel pris på kr. 38.500 inklusiv moms. Vi leverer altid en førsteklasses installation, og overholder de aftalte rammer.

Kontakt os i dag på 44 68 72 00 eller via kontaktformularen for at høre mere om fordelene med et Milton gasfyr.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.