​Få en sund varmeøkonomi med jævnlige eftersyn af dit gasfyr

Vil du undgå driftsstop og være sikker på en optimal varmeøkonomi uden spil af ressourcer, er det vigtigt, at du sørger for eftersyn af dit gasfyr med jævne mellemrum. Samtidig er der - afhængig af hvilken type gasfyr, du har - forskellige lovkrav om, hvor ofte gasfyret skal efterses af en autoriseret installatør.

Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi en veludbygget serviceafdeling, som udfører reparationer og eftersyn af gasfyr over det meste af Sjælland. Vi råder over seks servicevogne og et erfarent mandskab samtidig med, at vi tilbyder døgnservice i hele fyringssæsonen fra oktober til april, så du altid er sikret, hvis uheldet er ude.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvilke opgaver, der er inkluderet ved et eftersyn af dit gasfyr
  • Hvor ofte dit gasfyr som minimum skal have et eftersyn

Du kan også læse mere om vores forskellige serviceaftaler under ’Gasservice’ i topmenuen eller kontakte os på telefon 44 68 72 00 eller via kontaktformularen her på siden.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Optimal varmeøkonomi ved eftersyn af dit gasfyr​

Ved et hovedeftersyn af dit gasfyr foretager vi altid den nødvendige justering, rensning og udskiftning af defekte dele. Samtidig tester vi gasfyrets forbrændingsevne for at sikre, at fyret udnytter gassen optimalt. Dermed er du sikret mod uventede driftsstop og unødvendigt høje elektricitets- og naturgasudgifter.

I forbindelse med et eftersyn af dit gasfyr tilbyder vi også en mere omfattende gennemgang af din varmeøkonomi. Her ser vi på, hvilket gasfyr du har i dag og rådgiver dig om, hvordan du kan spare på din varmeregning og samtidig opvarme din bolig med mindst mulig miljøbelastning. For eksempel kan der være fordele ved at udskifte dit gasfyr eller kombinere det med solvarme.​

Eftersyn af dit gasfyr er en forsikring mod uheld​

En løbende service og jævnlige eftersyn af dit gasfyr er ikke en unødvendig udgiftspost. I stedet kan du se det som en investering i en sund varmeøkonomi og en forsikring mod uheld. Særligt ved ældre gasfyr kan det derfor være fordelagtigt for dig at sørge for eftersyn med kortere mellemrum end de anbefalede. Som minimum skal du dog sørge for, at:​

  • Gasfyr med åbent forbrændingskammer får et eftersyn hvert andet år
  • Gasfyr med lukket forbrændingskammer får et eftersyn hvert tredje år
  • Kondenserende gasfyr med et gasforbrug over 3000 kubikmeter efterses hvert år
  • Kondenserende gasfyr med et gasforbrug under 3000 kubikmeter efterses hvert andet år

Tegner du en serviceaftale hos Brdr. Fuglsang VVS, udfører vi desuden altid et hovedeftersyn af dit gasfyr. Dette koster kr. 1.250, mens priserne på vores serviceaftaler afhænger af, om du vil have mulighed for frie udkald, alderen på dit gasfyr og om eventuelle reservedele skal indgå i serviceaftalen.

Vil du have et kvalificeret eftersyn af dit gasfyr?​

Kontakt Brdr. Fuglsang VVS i dag på telefon 44 68 72 00 eller via kontaktformularen her på siden, hvis du ønsker en gennemgang af din varmeøkonomi og et eftersyn af dit gasfyr. Vi rykker hurtigt ud og gennemfører altid en opgave inden for de aftalte rammer.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Udtalelser fra vores kunder

"God service"

God, behagelig og informerende service.

Ida Hansen

"Arlig eftersyn"

venlig og snaksalig servicemedarbejder der gik professionel til opgaven

Kurt Mikkelsen

"Fantastisk god oplevelse fra start til slut"

Fantastisk god oplevelse fra første opringning til færdigt arbejde. Tider og aftaler blev overholdt, og efterfølgende blev der fulgt op på tilfredsheden telefonisk.

Jacob Christensen

"Nyt gasfyr + diverse"

Godt udført arbejde og behagelige folk.

Gunnar Milsted

"Super effektive"

Super effektive, god dialog undervejs og til tiden.

Lars E. Christiansen

"Rep. Af gasfyr"

Gasfyret print stod af pga. Lyn, montør kom til tiden og var som vanlig velforberedt kompetent og hurtig

Claes Torp Rasmussen

Om firmaet

Brdr. Fuglsang VVS er et mellemstort VVS-firma i Ballerup, og vi udfører såvel store som små VVS-opgaver for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København.

Kontakt os

BRDR. FUGLSANG VVS A/S

CVR: 27283349

Telefon: 44 68 72 00

Vagttelefon: 28 40 44 68 / 28 40 44 67

E-mail: kontor@fuglsangvvs.dk