Få en sikker opvarmning med reparation af gasfyr ved behov​

Naturgas er generelt en effektiv opvarmningskilde med mange kvaliteter. Prisen på naturgas er for eksempel lavere end på olie, mens du med et nyere gasfyr også får en miljørigtig opvarmning med minimal CO2-udledning og en forholdsvis høj sikkerhed. For at du får glæde af naturgassens fordele er det dog vigtigt, at du sørger for jævnlige serviceeftersyn og reparation af dit gasfyr ved behov.

Hos Brdr. Fuglsang VVS tilbyder vi hovedeftersyn af gasfyr og døgnservice i vinterhalvåret fra 1. oktober til 30. april. Vi har seks mandskabsvogne og en stab med erfarne VVS installatører, og derfor er du hos os altid sikret en kvalificeret og hurtig reparation af dit gasfyr, hvis uheldet er ude.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvordan vi sikrer dig en maksimal sikkerhed ved reparation af dit gasfyr
  • Hvordan du sikrer dig mod driftsstop og uheld ved et eftersyn af dit gasfyr

Vil du vide mere om reparation af dit gasfyr eller vores gasservice, så kontakt os på telefon 44 68 72 00 eller via kontaktformularen her på siden.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Maksimal sikkerhed ved reparation af dit gasfyr

Afhængigt af alderen på dit gasfyr og om det er med åben eller lukket forbrænding, findes der en række anbefalinger til, hvor ofte du skal sørge for, at det får et serviceeftersyn af en autoriseret installatør. Disse er imidlertid vejledende, og særligt ved ældre gasfyr bør du overveje at få foretaget et eftersyn med kortere mellemrum, da der oftere kan være behov for reparationer på denne type gasfyr.​

Som udgangspunkt skal gasfyr med åbent forbrændingskammer have et eftersyn hvert andet år, mens gasfyr med lukket forbrænding kan nøjes med eftersyn hvert tredje år. Dertil skal kondenserende gasfyr have et serviceeftersyn hvert andet år, eller når det har forbrændt 3000 kubikmeter gas. Overholder du disse anbefalinger, og er dit gasfyr installeret korrekt, er du sikret en maksimal ydeevne og sikkerhed.

Undgå uheld med reparation af dit gasfyr ved behov

Tegner du en serviceaftale på eftersyn og reparation af dit gasfyr hos Brdr. Fuglsang VVS, tilbyder vi forskellige ordninger, som giver dig mulighed for at minimere eller helt undgå risikoen for uventede udgifter. Ved det indledende eftersyn foretager vi altid en grundig gennemgang af dit gasfyrs stand og ydeevne. Under eftersynet skiller vi kedlen ad og renser den, hvorefter vi kontrollerer alle gasfyrets dele.

Undervejs foretager vi naturligvis de nødvendige reparationer på dit gasfyr samtidig med, at vi justerer varmestyringen og indregulerer gasfyret med henblik på at opnå en maksimal energieffektivitet. Det betyder, at du efter et hovedeftersyn er sikret, at dit gasfyr har en ydeevne, som giver dig en god varmeøkonomi og et højt komfortniveau. Samtidig er der mindre risiko for driftsstop og uheld.

Tegn en serviceaftale på reparation af dit gasfyr

Ring til os på 44 68 72 00 eller udfyld kontaktformularen her på siden, hvis du har brug for eftersyn eller reparation af dit gasfyr. Du kan også læse mere om vores serviceaftaler under ’Gasservice’ i topmenuen.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.