Få en sikker opvarmning med reparation af gasfyr ved behov​

Naturgas er generelt en effektiv opvarmningskilde med mange kvaliteter. Prisen på naturgas er for eksempel lavere end på olie, mens du med et nyere gasfyr også får en miljørigtig opvarmning med minimal CO2-udledning og en forholdsvis høj sikkerhed. For at du får glæde af naturgassens fordele er det dog vigtigt, at du sørger for jævnlige serviceeftersyn og reparation af dit gasfyr ved behov.

Hos Brdr. Fuglsang VVS tilbyder vi hovedeftersyn af gasfyr og døgnservice i vinterhalvåret fra 1. oktober til 30. april. Vi har seks mandskabsvogne og en stab med erfarne VVS installatører, og derfor er du hos os altid sikret en kvalificeret og hurtig reparation af dit gasfyr, hvis uheldet er ude.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvordan vi sikrer dig en maksimal sikkerhed ved reparation af dit gasfyr
  • Hvordan du sikrer dig mod driftsstop og uheld ved et eftersyn af dit gasfyr

Vil du vide mere om reparation af dit gasfyr eller vores gasservice, så kontakt os på telefon 44 68 72 00 eller via kontaktformularen her på siden.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Maksimal sikkerhed ved reparation af dit gasfyr

Afhængigt af alderen på dit gasfyr og om det er med åben eller lukket forbrænding, findes der en række anbefalinger til, hvor ofte du skal sørge for, at det får et serviceeftersyn af en autoriseret installatør. Disse er imidlertid vejledende, og særligt ved ældre gasfyr bør du overveje at få foretaget et eftersyn med kortere mellemrum, da der oftere kan være behov for reparationer på denne type gasfyr.​

Som udgangspunkt skal gasfyr med åbent forbrændingskammer have et eftersyn hvert andet år, mens gasfyr med lukket forbrænding kan nøjes med eftersyn hvert tredje år. Dertil skal kondenserende gasfyr have et serviceeftersyn hvert andet år, eller når det har forbrændt 3000 kubikmeter gas. Overholder du disse anbefalinger, og er dit gasfyr installeret korrekt, er du sikret en maksimal ydeevne og sikkerhed.

Undgå uheld med reparation af dit gasfyr ved behov

Tegner du en serviceaftale på eftersyn og reparation af dit gasfyr hos Brdr. Fuglsang VVS, tilbyder vi forskellige ordninger, som giver dig mulighed for at minimere eller helt undgå risikoen for uventede udgifter. Ved det indledende eftersyn foretager vi altid en grundig gennemgang af dit gasfyrs stand og ydeevne. Under eftersynet skiller vi kedlen ad og renser den, hvorefter vi kontrollerer alle gasfyrets dele.

Undervejs foretager vi naturligvis de nødvendige reparationer på dit gasfyr samtidig med, at vi justerer varmestyringen og indregulerer gasfyret med henblik på at opnå en maksimal energieffektivitet. Det betyder, at du efter et hovedeftersyn er sikret, at dit gasfyr har en ydeevne, som giver dig en god varmeøkonomi og et højt komfortniveau. Samtidig er der mindre risiko for driftsstop og uheld.

Tegn en serviceaftale på reparation af dit gasfyr

Ring til os på 44 68 72 00 eller udfyld kontaktformularen her på siden, hvis du har brug for eftersyn eller reparation af dit gasfyr. Du kan også læse mere om vores serviceaftaler under ’Gasservice’ i topmenuen.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

Udtalelser fra vores kunder

"God service"

God, behagelig og informerende service.

Ida Hansen

"Arlig eftersyn"

venlig og snaksalig servicemedarbejder der gik professionel til opgaven

Kurt Mikkelsen

"Fantastisk god oplevelse fra start til slut"

Fantastisk god oplevelse fra første opringning til færdigt arbejde. Tider og aftaler blev overholdt, og efterfølgende blev der fulgt op på tilfredsheden telefonisk.

Jacob Christensen

"Nyt gasfyr + diverse"

Godt udført arbejde og behagelige folk.

Gunnar Milsted

"Super effektive"

Super effektive, god dialog undervejs og til tiden.

Lars E. Christiansen

"Rep. Af gasfyr"

Gasfyret print stod af pga. Lyn, montør kom til tiden og var som vanlig velforberedt kompetent og hurtig

Claes Torp Rasmussen

Om firmaet

Brdr. Fuglsang VVS er et mellemstort VVS-firma i Ballerup, og vi udfører såvel store som små VVS-opgaver for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København.

Kontakt os

BRDR. FUGLSANG VVS A/S

CVR: 27283349

Telefon: 44 68 72 00

Vagttelefon: 28 40 44 68 / 28 40 44 67

E-mail: kontor@fuglsangvvs.dk