​HVEC

Håndværkets Evalueringscenter er et nyt tiltag, der gør det let for dig som kunde at komme med ris eller ros for det arbejde, som din håndværker har udført. Hvis du bruger 5 minutter på at evaluere din håndværker, så får du som kunde:

En garanti for, at virksomheden følger op på dårlige evalueringer.

Mulighed for at hjælpe håndværksvirksomhederne til at blive bedre, hvilket kommer dig til gode næste gang, du skal bruge en håndværker.

Mulighed for at vinde op til 10.000 kr., hvis spørgeskemaet udfyldes.

Bruger du 5 minutter på at evaluere din håndværker, så har du chancen for at vinde penge til regningen. Op til 10.000 kroner kan blive dine, hvis du udfylder spørgeskemaet. Du får bl.a. mulighed for at svare på, om det leverede arbejde er i orden, om håndværkeren overholdt de aftalte tidspunkter, og om prisen var som aftalt.

Alle håndværkere, som er tilmeldt ordningen, har forpligtet sig til at følge op på eventuelle klager.​

Er din håndværker endnu ikke tilmeldt evalueringsordningen, vil Evalueringscenteret med din besvarelse i hånden opfordre ham til at blive det.

Det er meget simpelt at evaluere din håndværker. Når du har modtaget fakturaen for det udførte arbejde, så går du ind på hjemmesiden www.detsynesjeg.dk og udfylder et spørgeskema. Det tager kun få minutter.

Håndværkskunder uden adgang til internettet kan ringe på 80 20 40 20 og få en medarbejder til at udfylde skemaet via telefonen.

www.hvec.dk.

Kontakt os for yderligere informationer.​

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på gasfyr​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service på fyr

En meget behagelig og kompetent montør ankom til den aftalte tid, gennemførte service og efterlod rummet pænt og ryddeligt. Regningen lød på det aftalte beløb.

Udskiftet gasfyr og varmtvandsbeholder

God service. Fik ordnet og ryddet op i rørinstallationer under fyret. Flinke og imødekommende mennesker.

Service af gasfyr

Vi har netop indgået aftale om service af vores gasfyr. Første service er veloverstået. Vores oplevelse var rigtig god. Vi fik kyndig vejledning ift. de forskellige indstillinger.
Rigtig venlig service og vi følte os i trygge hænder.