- Medlem af Håndværkergaranti​

- Udfører små og store opgaver​

- Går ikke på kompromis med kvalitet​

bosch_2     forbrugsforening-logo

kontakt Telefon: 44 68 72 00

​Service af dit gasfyr er din forsikring, hvis uheldet er ude

Jævnlige eftersyn og løbende service af dit gasfyr er din forsikring mod driftsstop og et overbrug af naturgas. Samtidig er der en række regler om, hvor ofte et gasfyr skal have et serviceeftersyn. Det betyder, at du med et abonnement på service af dit gasfyr kan være sikker på, at det overholder alle lovkrav, er sikker i drift og ikke mindst yder optimalt.

Hos Brdr. Fuglsang VVS har vi en mangeårig erfaring med montering og service af gasfyr af enhver type. Såvel vores kundekreds som vores geografiske dækningsområde er stort, og vi tilbyder serviceaftaler, som er tilpasset vores kunders behov.

Her på siden kan du læse mere om:​

  • Hvor ofte du skal sørge for serviceeftersyn af dit gasfyr
  • Hvad et abonnement på service af dit gasfyr indebærer

Vi svarer også gerne på dine spørgsmål om service af gasfyr. Du skal blot ringe på 44 68 72 00 eller udfylde kontaktformularen, som du finder under ’Kontakt os’.

Skriv til os eller Kontakt Døgnvagten

Hvor ofte er service af et gasfyr nødvendigt?

Et gasfyr har typisk en levetid mellem 15 og 35 år. En løbende service af gasfyret er dog essentiel for at sikre en optimal drift og levetid. Hvor ofte, du bør sørge for service af dit gasfyr, afhænger imidlertid af hvilken type fyr, du har. Samtidig bør du selv være opmærksom på vandtrykket i gasfyret såvel som vandstanden i centralvarmeanlægget.

Som udgangspunkt skal et gasfyr med åbent forbrændingskammer have et eftersyn hvert andet år, mens gasfyr med lukket forbrændingskammer blot kræver eftersyn hvert tredje år. Har du et kondenserende gasfyr med et årligt gasforbrug over 3000 kubikmeter, skal du sørge for en årlig service af gasfyret. Til sammenligning kan du nøjes med et eftersyn hvert andet år ved mindre gasforbrug.​

Hvad indebærer et abonnement på service af dit gasfyr?

Serviceafdelingen hos Brdr. Fuglsang VVS er blandt de bedste udbydere på service af gasfyr for både private og virksomheder. Ved årlige hovedeftersyn udfører vi blandt andet forbrændings- og økonomiopgaver. I fyringssæsonen fra 1. oktober til 30. april tilbyder vi desuden tre forskellige abonnementer på service af gasfyr:​

  • Serviceabonnement A: almindelige hovedeftersyn med rensning og justering af gaskedlen. Den årlige pris er kr. 1250, hvor frie udkald og reservedele ikke er inkluderet.
  • Serviceabonnement B: almindelige hovedeftersyn og frie udkald i hele fyringsperioden. Den årlige pris er kr. 500 til kr. 800 afhængig af dit gasfyrs alder. Reservedele er ikke inkluderet.
  • Serviceabonnement C: frie udkald i hele fyringssæsonen og almindelige hovedeftersyn. Den årlige pris er kr. 1000 til kr. 1600 afhængigt af gasfyrets alder. Reservedele er inkluderet.

Ved tegning af et serviceabonnement B eller C udfører vi altid et indledende serviceeftersyn til en pris på kr. 1250.

Uforpligtende tilbud på service af dit gasfyr?

Du kan læse mere om vores forskellige aftaler på service af gasfyr under ’Gasservice’ i topmenuen. Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til vores standard serviceabonnementer, er du også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden eller på telefon 44 68 72 00.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​​

​"Som altid god service og god rådgivning. Har fungeret godt for os i 25 år nu"

- Steen Læssøe

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 303 anmeldelser på​ Anmeld Håndværker

​Firmaoplysninger

​Brdr. Fuglsang VVS

CVR: 27283349

Kontaktoplysninger

​Find vej